Array
(
    [0] => Project\Entity\ProjectEntity Object
        (
            [title:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [description:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [masterplan:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [exhibitions:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [mappers:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [area:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [order_architecture:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [order_branding:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [order_interior:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [order_exhibition:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [order_master_plan:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [firm:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [place:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [collaboration:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [awards:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [images:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [media:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [locations:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [type:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [file:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [status:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [date:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [boost:protected] => 
            [modifiers:protected] => Array
                (
                )

            [key:protected] => 
            [fieldBoosts:protected] => Array
                (
                )

            [version:protected] => 
            [fields:protected] => Array
                (
                    [id] => 1124
                    [title_s] => Helsinki Central Library
                    [description_s] => Marshall Moya Design competed in an international architectural event for the design of the public library located in Helsinki, Finland. The design for the Helsinki Central Library is not only influenced by the desired program wishes of the building's operations team, but also by the context of this vibrant and historically significant site. MMD's sustainable design reflects both historical reference and educational focus.

MMD created a crescent-shaped structure to enhance the three-dimensional form and allow visitors access to city views through the large glass windows that encompass the shell of the building. The large cut-out in the southern part of the building from the entrance canopy serves as an open and inviting welcome. MMD also formed a public square and park in front of the library to complement the office spaces inside. As an added benefit to the structure, white granite panels line the public entrance and infuse thermal efficiency. MMD also utilized green design elements to promote sustainability, such as a roof that has integrated photovoltaic (PV) panels tied to the electricity grid, and a solar water heating system that provides domestic hot water. The enhanced lighting allows for better visual acuity.
                    [status_s] => publish
                    [date_dt] => 2016-11-09T00:00:00Z
                    [images_ss] => Array
                        (
                            [0] => 221
                            [1] => 222
                            [2] => 223
                            [3] => 224
                            [4] => 225
                            [5] => 226
                            [6] => 227
                            [7] => 228
                            [8] => 229
                        )

                    [collaboration_ss] => Array
                        (
                            [0] => Setty & Associates
                        )

                    [awards_ss] => Array
                        (
                            [0] => Design Excellence Award, Unbuilt (National Organization of Minority Architects)
                        )

                    [media_ss] => Array
                        (
                            [0] => 
                        )

                    [type_ss] => Array
                        (
                            [0] => cultural
                            [1] => Cultural
                            [2] => architecture
                            [3] => interiors
                        )

                    [location_s] => , 
                    [place_s] => Helsinki, Finland
                    [area_s] => 278,460 sq. ft.
                    [order_architecture_i] => 15
                    [order_branding_i] => 0
                    [order_interior_i] => 0
                    [order_exhibition_i] => 0
                    [order_master_plan_i] => 0
                    [masterplan_b] => 
                    [exhibitions_b] => 
                    [_version_] => 1549082437929140224
                    [score] => 3.5609908
                )

        )

    [1] => Project\Entity\ProjectEntity Object
        (
            [title:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [description:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [masterplan:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [exhibitions:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [mappers:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [area:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [order_architecture:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [order_branding:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [order_interior:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [order_exhibition:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [order_master_plan:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [firm:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [place:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [collaboration:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [awards:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [images:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [media:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [locations:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [type:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [file:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [status:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [date:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [boost:protected] => 
            [modifiers:protected] => Array
                (
                )

            [key:protected] => 
            [fieldBoosts:protected] => Array
                (
                )

            [version:protected] => 
            [fields:protected] => Array
                (
                    [id] => 1127
                    [title_s] => Rio World Cup Pavilion
                    [description_s] => Marshall Moya Design participated in an international competition to design the Rhythm of Lapa World Cup Pavilion. The intent is to create a World Cup Reunion Center that enhances Rio's locale and facilitates economic vitality, while bringing a sense of community and vibrancy to the space.

The Rhythm of Lapa World Cup Pavilion is a proposed design for a free-standing World Cup structure in Lapa Square, which would aim to integrate function, structure, details, and community spirit for the 2014 FIFA World Cup.

The 100,000 sq. ft. venue begins with an aqueduct, symbolizing the five continents participating in the World Cup, and sweeps upward onto a large screen. Viewing plazas would be installed to host the three screens for viewing the World Cup games up close, and dividing the site into four viewing zones for patrons. Flexible photovoltaic panels line the top of the pavilion to power the screens, lighting, and café. The grass terraces reduce site runoff, and the curved surface collects rainwater for the reflecting pool and for reusable water usage.
                    [status_s] => publish
                    [date_dt] => 2016-11-03T00:00:00Z
                    [images_ss] => Array
                        (
                            [0] => 237
                            [1] => 238
                            [2] => 239
                        )

                    [collaboration_ss] => Array
                        (
                            [0] => 
                        )

                    [awards_ss] => Array
                        (
                            [0] => Honor Award, Visionary Category (National Organization of Minority Architects)
                        )

                    [media_ss] => Array
                        (
                            [0] => 
                        )

                    [type_ss] => Array
                        (
                            [0] => cultural
                            [1] => Cultural
                            [2] => architecture
                            [3] => interiors
                        )

                    [location_s] => , 
                    [place_s] => Lapa, Rio de Janeiro, Brazil
                    [area_s] => 100,000 sq. ft.
                    [order_architecture_i] => 20
                    [order_branding_i] => 20
                    [order_interior_i] => 0
                    [order_exhibition_i] => 0
                    [order_master_plan_i] => 0
                    [masterplan_b] => 
                    [exhibitions_b] => 
                    [_version_] => 1549082530693513216
                    [score] => 3.5609908
                )

        )

    [2] => Project\Entity\ProjectEntity Object
        (
            [title:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [description:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [masterplan:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [exhibitions:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [mappers:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [area:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [order_architecture:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [order_branding:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [order_interior:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [order_exhibition:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [order_master_plan:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [firm:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [place:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [collaboration:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [awards:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [images:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [media:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [locations:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [type:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [file:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [status:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [date:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [boost:protected] => 
            [modifiers:protected] => Array
                (
                )

            [key:protected] => 
            [fieldBoosts:protected] => Array
                (
                )

            [version:protected] => 
            [fields:protected] => Array
                (
                    [id] => 1126
                    [title_s] => Private Art Gallery, Bethesda MD
                    [description_s] => 

This welcome addition to a Bethesda neighborhood houses a museum-quality, contemporary art collection. Commercial art galleries were the inspiration for the design’s clearstory, high ceilings, and skylights of natural light. The white walls of the space provide an excellent backdrop for this carefully selected, international collection of paintings and sculptures. Augmenting the natural light in the space is a suspended track lighting system.

[status_s] => publish [date_dt] => 2016-10-19T00:00:00Z [images_ss] => Array ( [0] => 230 [1] => 231 [2] => 232 [3] => 233 [4] => 234 [5] => 235 [6] => 236 ) [collaboration_ss] => Array ( [0] => ) [awards_ss] => Array ( [0] => ) [media_ss] => Array ( [0] => ) [type_ss] => Array ( [0] => cultural [1] => Cultural [2] => architecture [3] => interiors ) [location_s] => , [place_s] => Bethesda, MD, United States [area_s] => [order_architecture_i] => 32 [order_branding_i] => 0 [order_interior_i] => 0 [order_exhibition_i] => 0 [order_master_plan_i] => 0 [masterplan_b] => [exhibitions_b] => [_version_] => 1549083749787893760 [score] => 3.5609908 ) ) [3] => Project\Entity\ProjectEntity Object ( [title:Project\Entity\ProjectEntity:private] => [description:Project\Entity\ProjectEntity:private] => [masterplan:Project\Entity\ProjectEntity:private] => [exhibitions:Project\Entity\ProjectEntity:private] => [mappers:Project\Entity\ProjectEntity:private] => [area:Project\Entity\ProjectEntity:private] => [order_architecture:Project\Entity\ProjectEntity:private] => [order_branding:Project\Entity\ProjectEntity:private] => [order_interior:Project\Entity\ProjectEntity:private] => [order_exhibition:Project\Entity\ProjectEntity:private] => [order_master_plan:Project\Entity\ProjectEntity:private] => [firm:Project\Entity\ProjectEntity:private] => [place:Project\Entity\ProjectEntity:private] => [collaboration:Project\Entity\ProjectEntity:private] => [awards:Project\Entity\ProjectEntity:private] => [images:Project\Entity\ProjectEntity:private] => [media:Project\Entity\ProjectEntity:private] => [locations:Project\Entity\ProjectEntity:private] => [type:Project\Entity\ProjectEntity:private] => [file:Project\Entity\ProjectEntity:private] => [status:Project\Entity\ProjectEntity:private] => [date:Project\Entity\ProjectEntity:private] => [boost:protected] => [modifiers:protected] => Array ( ) [key:protected] => [fieldBoosts:protected] => Array ( ) [version:protected] => [fields:protected] => Array ( [id] => 2349 [title_s] => DC United Stadium [description_s] => Marshall Moya Design is Associate Architect for the new home of the DC United in Southwest, Washington, D.C., supporting Populous, a globally-recognized architecture firm based in Kansas City. Populous was named Architect of Record by the team this past summer. The new stadium will create a unique atmosphere for fans to watch soccer, and will also include an “interactive plaza” linking to ancillary development that will serve as community-gathering space year-round. The team hopes to have the stadium open for the 2018 Major League Soccer season. The 19,000 -seat stadium will total 331,155 square feet, including the field, concessions, team offices, retail store, media center and other functions. It features a "seating bowl" with canopies surrounding an uncovered field. The "contemporary industrial" style of the venue brings a modern aesthetic to the DC United brand, while also paying homage to the industrial past of Buzzard Point. The stadium is situated between the Navy Yard Ballpark and Waterfront Metro Stations. [status_s] => publish [date_dt] => 2016-11-29T00:00:00Z [images_ss] => Array ( [0] => 664 [1] => 665 [2] => 666 [3] => 663 ) [collaboration_ss] => Array ( [0] => Populous ) [media_ss] => Array ( [0] => Washington Business Journal ) [type_ss] => Array ( [0] => cultural [1] => Cultural [2] => architecture [3] => interiors ) [location_s] => , [place_s] => Washington D.C. [area_s] => [order_architecture_i] => 1 [order_branding_i] => 0 [order_interior_i] => 1 [order_exhibition_i] => 0 [order_master_plan_i] => 0 [masterplan_b] => [exhibitions_b] => [_version_] => 1549081663912280064 [score] => 3.5609908 ) ) )