Array
(
    [0] => Project\Entity\ProjectEntity Object
        (
            [title:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [description:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [masterplan:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [exhibitions:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [mappers:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [area:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [order_architecture:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [order_branding:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [order_interior:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [order_exhibition:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [order_master_plan:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [firm:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [place:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [collaboration:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [awards:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [images:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [media:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [locations:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [type:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [file:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [status:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [date:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [boost:protected] => 
            [modifiers:protected] => Array
                (
                )

            [key:protected] => 
            [fieldBoosts:protected] => Array
                (
                )

            [version:protected] => 
            [fields:protected] => Array
                (
                    [id] => 1207
                    [title_s] => Rock Creek Residence
                    [description_s] => Marshall Moya designed the 20,000 sq. ft. Washington, D.C. home of a high profile media executive. The design accommodates the owner's extensive international art glass collection in concert with the expansive views of Rock Creek Park. Spaces with ample wall service and muted colors were critical to allow the colorful collection to have a voice of its own. The challenge was to design a home that functions as both a venue for corporate events and a private residence. Such contrasting uses were critical concept considerations in the design layout, separating the public-function areas from the private quarters. The house is separated into two wings; the western section of the home accommodates the children’s bedrooms and family room. The eastern part of the home contains the two-story living dining space, kitchen, home office, and a master bedroom suite. The breezeway in between the two wings provides expansive views from the rear terrace out to Rock Creek Park. At street level, the entry for both the garage and foyer are centrally located. The ground level consists of a multi-car parking garage, guest suite, and various support and utility spaces. A cascade of stairs leads guests from the foyer to the double-height living room.
                    [status_s] => publish
                    [date_dt] => 2016-11-13T00:00:00Z
                    [images_ss] => Array
                        (
                            [0] => 456
                            [1] => 467
                            [2] => 465
                            [3] => 460
                            [4] => 468
                            [5] => 458
                            [6] => 457
                            [7] => 461
                            [8] => 463
                            [9] => 473
                            [10] => 471
                            [11] => 469
                            [12] => 474
                            [13] => 455
                            [14] => 459
                        )

                    [collaboration_ss] => Array
                        (
                            [0] => Forrester Construction
                        )

                    [awards_ss] => Array
                        (
                            [0] => 2006 Honor Design Excellence Award, Unbuilt Category (National Organization of Minority Architects)
                            [1] => 2010 Honor Design Excellence Award, Built Category (National Organization of Minority Architects)
                        )

                    [media_ss] => Array
                        (
                            [0] => Ebony Magazine
                            [1] => Home & Design Magazine
                            [2] => DC Modern Luxury Magazine
                            [3] => AIA Interior Spotlight 
                            [4] => NOMA Website Featured Project
                        )

                    [type_ss] => Array
                        (
                            [0] => residential
                            [1] => Residential
                            [2] => architecture
                            [3] => interiors
                        )

                    [location_s] => , 
                    [place_s] => Washington, D.C.
                    [area_s] => 20,000 sq. ft. residence, 4,922 sq. ft. pool
                    [order_architecture_i] => 12
                    [order_branding_i] => 0
                    [order_interior_i] => 0
                    [order_exhibition_i] => 0
                    [order_master_plan_i] => 0
                    [masterplan_b] => 
                    [exhibitions_b] => 
                    [_version_] => 1549082101134917632
                    [score] => 3.651227
                )

        )

    [1] => Project\Entity\ProjectEntity Object
        (
            [title:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [description:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [masterplan:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [exhibitions:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [mappers:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [area:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [order_architecture:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [order_branding:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [order_interior:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [order_exhibition:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [order_master_plan:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [firm:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [place:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [collaboration:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [awards:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [images:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [media:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [locations:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [type:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [file:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [status:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [date:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [boost:protected] => 
            [modifiers:protected] => Array
                (
                )

            [key:protected] => 
            [fieldBoosts:protected] => Array
                (
                )

            [version:protected] => 
            [fields:protected] => Array
                (
                    [id] => 1719
                    [title_s] => Kalorama Residence
                    [description_s] => The main focus for this project was to design a renovation that would result in a loft-like living, dining, and kitchen space on the ground floor of this townhouse. There were three key elements to the design. First, the clients were passionate about the concept of living with their extensive library readily available and presented in the space. Second, the ability to thoughtfully display their museum-quality collection of African and African-American art and photography was critical. And, finally, the kitchen had to be integrated within the composition of the floor plan to somewhat disappear within the millwork cabinetry concept of the space.
                    [status_s] => publish
                    [date_dt] => 2016-10-20T00:00:00Z
                    [images_ss] => Array
                        (
                            [0] => 421
                            [1] => 422
                            [2] => 426
                            [3] => 425
                            [4] => 423
                            [5] => 424
                            [6] => 427
                        )

                    [collaboration_ss] => Array
                        (
                            [0] => Angelo Kostaris, Contractor; Vincent Sagart, Sagart Studios
                        )

                    [awards_ss] => Array
                        (
                            [0] => 
                        )

                    [media_ss] => Array
                        (
                            [0] => H&D Sourcebook, Michael Marshall
                        )

                    [type_ss] => Array
                        (
                            [0] => residential
                            [1] => Residential
                            [2] => architecture
                            [3] => interiors
                        )

                    [location_s] => , 
                    [place_s] => Washington, D.C.
                    [area_s] => 4,500 sq. ft.
                    [order_architecture_i] => 31
                    [order_branding_i] => 0
                    [order_interior_i] => 0
                    [order_exhibition_i] => 0
                    [order_master_plan_i] => 0
                    [masterplan_b] => 
                    [exhibitions_b] => 
                    [_version_] => 1549083021422886912
                    [score] => 3.651227
                )

        )

    [2] => Project\Entity\ProjectEntity Object
        (
            [title:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [description:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [masterplan:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [exhibitions:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [mappers:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [area:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [order_architecture:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [order_branding:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [order_interior:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [order_exhibition:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [order_master_plan:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [firm:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [place:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [collaboration:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [awards:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [images:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [media:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [locations:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [type:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [file:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [status:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [date:Project\Entity\ProjectEntity:private] => 
            [boost:protected] => 
            [modifiers:protected] => Array
                (
                )

            [key:protected] => 
            [fieldBoosts:protected] => Array
                (
                )

            [version:protected] => 
            [fields:protected] => Array
                (
                    [id] => 1155
                    [title_s] => Mount Pleasant Residence
                    [description_s] => The restoration and renovation of this residence in the Mount Pleasant neighborhood was an effort to respect the past beauty of the historic streetscape and to open the family townhouse to the serenity of a rear courtyard. As an urban oasis, the privacy of this courtyard is delineated by a new detached garage that conceals it from the adjacent alley. The renovation occurred throughout the entire structure with a new addition of a tower, providing an expanded kitchen with a large glass wall open to the backyard terrace. Above the kitchen, the addition houses a new second floor bedroom and deck, as well as a new third floor covered roof deck off the new master bedroom suite.
                    [status_s] => publish
                    [date_dt] => 2016-10-18T00:00:00Z
                    [images_ss] => Array
                        (
                            [0] => 438
                            [1] => 437
                            [2] => 436
                            [3] => 440
                            [4] => 441
                            [5] => 442
                            [6] => 444
                            [7] => 433
                            [8] => 439
                        )

                    [collaboration_ss] => Array
                        (
                            [0] => Mauk Zanzinger
                        )

                    [awards_ss] => Array
                        (
                            [0] => 
                        )

                    [media_ss] => Array
                        (
                            [0] => 
                        )

                    [type_ss] => Array
                        (
                            [0] => residential
                            [1] => Residential
                            [2] => architecture
                            [3] => interiors
                        )

                    [location_s] => , 
                    [place_s] => Washington, D.C. 
                    [area_s] => 4,800 sq. ft.
                    [order_architecture_i] => 33
                    [order_branding_i] => 0
                    [order_interior_i] => 0
                    [order_exhibition_i] => 0
                    [order_master_plan_i] => 0
                    [masterplan_b] => 
                    [exhibitions_b] => 
                    [_version_] => 1549083791898705920
                    [score] => 3.651227
                )

        )

)